NaslovnicaVijestiNEMA VIŠE ŠTEDNJE: Bayern za bisera iz Serie A nudi čak 70...

NEMA VIŠE ŠTEDNJE: Bayern za bisera iz Serie A nudi čak 70 miliona eura!

Njemački div Bayern München uveliko je ubrzao svoje napore kako bi uvjerio talentiranog igrača Fiorentine, koji se također nalazi na listi želja Juventusa, da na ljeto odabere transfer u bavarskog giganta.

Bayern München je jedna od onih ekipa koja na tržištu zna šta traži i šta im je potrebno. Zbog činjenice da na kraju sezone ostaju bez Riberya i Robbena u Bayernu moraju pronaći nove igrače na ovim pozicijama.Na listi želja se nalaze Callum Hudson-Odoi iz Chelseaja i Nicolas Pepe iz Lillea, a u Italiji posljednjih dana priča o igraču koji se navodno nalazi na samom vrhu Bayernove liste želja.

NA ZAHTJEV RONALDA: Juventus dovodi šest zvijezda ovog ljeta!

Bavarci su zainteresirani za ofanzivno krilo Fiorentine Federica Chiese, ali danas Corriere dello Sport izvješćuje da je Bayern već poduzeo sljedeći korak, nudeći 70 milijuna eura. Neslužbeno je da Fiorentina želi podići cijenu Chiesi kojeg navodno u svojim redovima želi i ekipa Juventusa.

Službeni izvještaji prenose da su Bayernove šanse za Chiesom vrlo dobre,jer bi u Bayernu ima više prostora za igru i dokazivanje za razliku od Juventusa gdje trenutno vlada prilična gužva u napadu. Fiorentina je također sklonija prodati Chiesu Bayernu nego Juventusu, jer nije tajna da su odnosi između dvaju klubova rastrgani nakon kontroverznog transfera Roberta Baggia a teško je očekivati da Viola dvije godine nakon transfera Bernardeschia proda još jednog bisera Juventusu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!