NaslovnicaVijestiNemaju novca za braniča Uniteda pa kupuju Lovrena iz Liverpoola!

Nemaju novca za braniča Uniteda pa kupuju Lovrena iz Liverpoola!

Roma će kako stvari stoje dovesti Dejana Lovrena ovog ljeta iz Liverpoola nakon što im je prošlog ljeta odbijena prva ponuda.

Nemaju novca

Lovren je ove sezone igrao samo 14 utakmica za Liverpool, dok sljedeće godie puni 31 i istječe mu ugovor pa bi ga Liverpool želio prodati kako bi mogli zaraditi neke novce na njemu.

Gazzetta dello Sport tvrdi da Roma dovodi Lovrena, jer se pokazao jeftinijom opcijom u odnosu na Chris Smallinga iz Uniteda.

Smalling se trneutno nalazi na posudbi u Romi iz Uniteda i igrao je prilično dobro u Rimu, ali oni nemaju dovoljno novca da ga otkupe od Uniteda pa su zbog toga razmatrali opciju kupnje Lovrena jer je jeftiniji.

Mediji tvrde kako Liverpool ima već u planu da zamijeni Lovrena, a Klopp je odmah nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji ponudio 30 miijuna eura za Domagoja Vidu, međutim, to se nije ostvarilo.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!