NaslovnicaVijestiNemanja Matić neće odati počast vojski koja je napala Srbiju!

Nemanja Matić neće odati počast vojski koja je napala Srbiju!

Samo dva nogometaša nisu željeli nositi spomen obilježja na dresu s kojim Britanci pokazuju poštovanje prema ratnim veteranima. Jedan od njih je i Nemanja Matić.

Irski nogometni reprezentativac James McClean također neće nositi poppeya odnosno obilježja sa makovim zrnom, kojim nogometaši svake godine slave uspomene na veterane kraljevske vojske i njihovu zaslugu za pobjedu u Prvom svjetskom ratu. Nogometaš Stoke Citya objasnio je prije nekoliko godina da neće nositi žig jer ne želi odati počast vojski koja je 1972. napala demonstrante u njegovom rodnom gradu Derryu i ubila njih čak 13.

>> BIVŠA ZVIJEZDA BARCELONE PRIZNALA: Neću se nikad vratiti, tamo mi je bilo užasno!

McCleaneov klub sve ove godine stoji uz svog nogometaša i poštuje njegovu odluku.

McClean je u svom buntovnom ustanku dobio i društvo. Njemu se pridružio veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić. Nema službenih objašnjenja za Matićevu odluku, ali postoje objašnjenja koja idu prema Matićevom neslaganju s odavanjem počasti vojski koja je bombardirala njegovu domovinu 1999. godine.

[su_bet365_100_bonus]

Srbijanski veznjak je zbog svoje odluke bio široko kritiziran, čak mu je prijećeno i napadnut je i na društvenim mrežama. Iz Manchester Uniteda se još nisu oglasili povodom ovog slučaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!