NaslovnicaVijestiNenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza loših rezultata, a na njegovoj poziciji očekuje se dolazak danskog trenera Bo Svenssona. Uz Bjelicu, i članovi njegovog stručnog tima napuštaju klub.

Bjelica je od svog dolaska u Berlin bio angažiran u misiji spašavanja kluba od ispadanja iz Bundeslige. Situacija se dodatno zakomplicirala nakon najnovijeg poraza od 3:4 od Bochuma, u susretu dviju ekipa koje se bore za opstanak u mirnoj zoni ljestvice. Union se trenutno nalazi u toj zoni, ali s tek jednim bodom razlike od mjesta koje vodi u razigravanje za Bundesligu, te šest bodova od zone ispadanja u niži rang njemačkog nogometa.

Union Berlin će se suočiti s dvije ključne utakmice koje će biti presudne za ostanak u njemačkom prvenstvu: gostovanje kod Kölna i susret kod kuće protiv Freiburga u posljednjem kolu. Köln se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu, dok Freiburg juri prema europskim pozicijama. Važno je napomenuti da Nenad Bjelica neće biti na klupi tijekom tih utakmica.

Najnovije vijesti

Heroj Uniteda pokazao klasu u svlačionici: Zaštitio suigrača od alkohola

0
Heroj finala FA Kupa Kobbie Mainoo svojim potezom tijekom slavlja Manchester Uniteda nakon utakmice pokazao je da njegovo brzo razmišljanje nije samo nešto što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!