NaslovnicaVijestiNeobična situacija u Premier ligi: Isti igrač istovremeno ispada i ulazi u...

Neobična situacija u Premier ligi: Isti igrač istovremeno ispada i ulazi u ligu!

Joe Gelhardt, mladi engleski nogometaš, mogao bi ući u povijest kao prvi igrač koji je u jednoj sezoni ušao i ispao iz iste lige. Naime, nogometaš Leedsa je igrao važnu ulogu u klubu iz Yorkshirea u prvom dijelu sezone, ali je u siječnju prešao na posudbu u Sunderland, gdje se pokazao kao izvrsno rješenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U prvom dijelu sezone, Joe Gelhardt odigrao je 15 utakmica za Leeds, no u drugom dijelu sezone nakon prelaska na posudbu u Sunderland, već se može pohvaliti s 18 nastupa za novu momčad. Ipak, njegov matični klub Leeds se nalazi na rubu ispadanja iz Premier lige, a Gelhardt ima ugovor s njima i vraća se na ljeto. Ekipi Sama Allardycea potrebno je čudo da sačuva opstanak, pogotovo zbog teškog rasporeda u preostala tri kola.

S druge strane, ekipa u kojoj Joe Gelhardt igra na posudbi – Sunderland, uspjela se plasirati u play-off, kroz koji imaju priliku izboriti promociju u Premier ligu. Gelhardta očekuje utakmica polufinala protiv Lutona, a nakon toga, moguće i najskuplja utakmica u nogometnom svijetu – finale play-offa Championshipa na Wembleyju.

Gelhardt bi mogao ostvariti neobičan uspjeh te iste sezone i ući i ispasti iz Premier lige. Vjerojatno se i kod mladog napadača miješaju emocije jer se klub s kojim ima ugovor nalazi na rubu ispadanja iz lige, dok on igra za klub koji se bori za ulazak u Premier ligu.

Ovaj slučaj podsjeća na kultnu priču Ritchieja De Laeta iz 2015. godine, koji je postao prvak dviju različitih liga na neobičan način. Osvojio je Premier ligu kao igrač Leicestera, ali i Championshipa s Middlesbroughom gdje je proveo drugi dio sezone na posudbi. U oba kluba je odigrao dovoljan broj utakmica kako bi dobio medalje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!