NaslovnicaVijestiNeočekivan zahtjev Harryja Kanea tijekom duela protiv BiH, izbornik ga odbio

Neočekivan zahtjev Harryja Kanea tijekom duela protiv BiH, izbornik ga odbio

Najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije, Harry Kane, postigao je gol u pobjedi nad Bosnom i Hercegovinom, no želio je to učiniti i ranije dok je još sjedio na klupi. Engleska je s tri gola u posljednjih pola sata pobijedila BiH rezultatom 3:0, a prvi gol je postignut prije nego što je izbornik Gareth Southgate uveo najveće zvijezde u igru.

U 60. minuti, Benjamin Tahirović je srušio Ezrija Konsu u kaznenom prostoru, što je rezultiralo dosuđivanjem jedanaesterca kojeg je Cole Palmer sigurno realizirao, kao što je to uspješno radio tijekom cijele sezone u dresu Chelseaja.

Međutim, najbolji strijelac u povijesti Engleske, Harry Kane odmah je zatražio od izbornika Southgatea da ga uvede u igru kako bi izveo jedanaesterac. Kaneova strast prema postizanju golova i računanju statistike je dobro poznata, pa mu je i ovaj put bilo važno da izvede penal protiv Nikole Vasilja, vratara Zmajeva.

Trener Southgate mu to nije dopustio, te ga je u igru ​​uveo nedugo nakon postignutog pogotka. O svemu je govorio u izjavi za BBC Radio 5.

“Naš plan je bio da Kane igra pola sata i on će početi utakmicu u petak protiv Islanda. Imao je drskosti tražiti da uđe i izvede jedanaesterac, ali nije bilo šanse da mu to dopustim. Sjajna stvar je što u posljednjih nekoliko dana nemamo nikakvih problema”, rekao je Southgate.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!