NaslovnicaVijestiNEOČEKIVANA KLAUZULA: Pogledajte što PSG nudi Messiju ako izabere njih!

NEOČEKIVANA KLAUZULA: Pogledajte što PSG nudi Messiju ako izabere njih!

Mauricio Pochettino se nada da će pobijediti Manchester Cityja u potpisu Lionela Messija, dodajući čudnu klauzulu u ugovoru argentinske zvijezde.

NEOČEKIVANA KLAUZULA

Messi je želio napustiti Barcelonu prošlog ljeta, gdje je prvi kandidat za njegov potpis bio Manchester City.

Na kraju je 33-godišnjak priznao poraz i ostao na Nou Campu, ali sa tim da mu istječe ugovor na kraju sezone, očekuje se da će još uvijek otići.

City je i dalje favorit, ali PSG se pojavio u nadi da će ga upariti sa bivšim suigračem Neymarom, dok je Pochettino preuzeo vodstvo francuskog kluba, te želi nagovoriti svog sunarodnjaka da mu se pridruži.

Prema španjolskim medijima, prvaci Ligue 1 nadaju se da će klauzula ‘zlatna mirovina’ pomoći u nagovaranju Messija da im se pridruži.

Klauzulom bi se šestostruki osvajač Zlatne lopte pridružio PSG-u na nekoliko godina prije nego što bi prešao u MLS-ov Inter Miami kako bi okončao svoju karijeru, a Messi je prethodno već rekao da želi igrati u Americi.

Miami je najnovija ekipa u ligi, koja je debitirala tek 2020. godine, a u vlasništvu je bivše zvijezde Manchester Uniteda Davida Beckhama.

Beckham je karijeru u PSG-u završio 2013. godine i još uvijek ima dobar odnos sa vlasnicima kluba, odakle dolazi poveznica koja bi Messiju omogućila da se tamo preseli.

Klauzula se vjerojatno smatra važnim dijelom pokušaja dovođenja Messija, s obzirom da i City ima sestrinsku momčad u MLS-u, New York City.

Cityjev vlasnik Sheik Mansour posjeduje obje ekipe i ovjerojatno je da bi kapetan Barce završio karijeru u New Yorku ako se prvo preseli u Manchester.

Izvještaj tvrdi daje PSG posebno očajan zbog Messija, jer na ljeto očekuju gubitak Kyliana Mbappea od Real Madrida.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!