NaslovnicaVijestiNEOČEKIVANA PONUDA: Jose Mourinho bi sljedeće sezone mogao voditi klub izvan liga...

NEOČEKIVANA PONUDA: Jose Mourinho bi sljedeće sezone mogao voditi klub izvan liga petice!

U posljednjih par tjedana ne prestaju špekulacije o budućnosti Josea Mourinha, koji je bez posla otkako je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda u decembru.

Mourinho dobio ponudu Celtica

Unatoč tome što je njegova treća sezona na Old Traffordu krenula katastrofalno, i dalje ima brojne ponude na stolu, što je i sam nedavno priznao.

Kako je rekao u martu, odbio je nekoliko ponuda jer čeka na pravu ovog ljeta kako bi se pripremio za novu sezonu. Tad je izjavio: “Imam plan da se vratim na ljeto, u junu, kada ću preuzeti novi klub i započeti predsezonske pripreme. Znam točno što ne želim, zbog toga sam već morao odbiti ponude tri ili četiri kluba. Također znam i što želim, ne u smislu određenog kluba, već prirode posla, dimenzije posla. Znam što želim i čekat ću to.”

I dok pojedini smatraju kako čeka ponudu Paris Saint-Germaina, čijem treneru Thomasu Tuchelu prijeti otkaz nakon ranog ispadanja iz Lige prvaka i razočaravajućeg poraza u finalu kupa, drugi misle kako razmišlja o povratku u Italiju, gdje je već ranije trenirao Inter.

Ipak, kako izvještava novinar Sky Sports Italije Gianluca Di Marzio, portugalski stručnjak je dobio još jednu jako zanimljivu ponudu. Navodno, riječ je o Celticu, koji je u subotu osvojio osmu uzastopnu titulu prvaka Škotske. Sljedeće sezone velikan iz Glasgowa će imati priliku da osvoji i devetu titulu u nizu, što im je posljednji put uspjelo davne 1974. godine, te smatraju kako bi upravo Mourinho bio zainteresiran za taj izazov.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!