NaslovnicaVijestiNEOČEKIVANI TRANSFER NA POMOLU: Mourinho plaća Chelseaju 150 milijuna funti!

NEOČEKIVANI TRANSFER NA POMOLU: Mourinho plaća Chelseaju 150 milijuna funti!

Neočekivani transfer na pomolu. Mourinho plaća Chelseaju 150 milijuna funti! Manchester United izgleda da je dobio zeleno svjetlo kako bi doveo svog dugogodišnjeg cilja Eden Hazarda iz Chelseaja.

Neočekivani transfer

Prema Marci, Belgijanac je pet puta odbio potpisati novi ugovor na Stamford Bridgeu i planira ga pustiti da istekne krajem iduće sezone.

Real Madrid trenutno izgleda kao favorit za potpisivanje Eden Hazarda u najboljim kladionicama na svijetu, ali može biti velika prilika za United da uđe u utrku za 27-godišnjaka u bliskoj budućnosti.

Marca tvrdi, da ako Hazard ne potpiše ugovor sa Chelseajem, Plavci će morati da prihvate nižu ponudu za njega u siječnju ili na ljeto, što bi United mogao iskoristiti i potpisati ga za 150 milijuna funti u posljednjih nekoliko mjeseci.

Možda će biti u stanju da ga dovedu u slobodnom transferu 2020 godine ako se prodaja ne dogovori, ali to znači da će biti mnogo više klubova u redu za njegov potpis.

Don Balon je nedavno tvrdio da Zinedine Zidane želi dovesti Hazarda ako postane Unitedov menadžer i ukoliko Mourinho dobije otkaz sada ili na kraju sezone.

Francuz je javno izjavio svoje divljenje prema bivšoj zvijezdi Lillea, a igrač je također govorio o Zidaneu kao svom idolu.

Hazard je također bio povezivan sa starim menadžerom Jose Mourinhom u prošlosti, budući da je bio ključni igrač Portugalca tijekom njegovog vremena u Chelseaju.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!