NaslovnicaVijestiNeprocjenjiva reakcija brazilskog Ronalda kada su ga pitali 'Sex ili Nogomet'

Neprocjenjiva reakcija brazilskog Ronalda kada su ga pitali ‘Sex ili Nogomet’

Legendarni Brazilac Ronaldo je sugerirao daje dizanje trofeja Svjetskog prvenstva 2002. godine puno više isplativo od seksa, unatoč tome što je rekao da je teško živjeti bez jednog i drugog.

Neprocjenjiva reakcija

Brazil je okrunjen Svjetskim prvacima sa pobjedom od 2-0 protiv Njemačke na internacionalnom stadionu Yokohama u Japanu.

A Ronaldo, koji je osvojio Zlatnu kopačku, pokazao je svoju sjajnu formu sa dva gola protiv Njemačke u finalu.

Bivši napadač Brazila je priznao da ne misli da bi sex ikada mogao biti isplativiji kao pobjeda na Svjetskom prvenstvu.

Ronaldo je za The Guardian rekao: “Teško je živjeti bez obje te stvari, ali mislim da sex nikada ne bi mogao biti toliko koristan kao osvajanje Svjetskog prvenstva.”

“Nije da sex nije sjajan; samo što je Svjetsko prvenstvo tek svake četiri godine, a seks je puno redovniji od toga.”

Dvostruki pobjednik Zlatne lopte je rekao da je osvajanje njegovog drugog Svjetskog prvenstva ‘prekrasan trenutak o kojem prije nisam mogao ni sanjati’.

Nastavio je: “Ali to se nikada ne bi dogodilo da nije bilo mojih suigrača. Ništa ne može narušiti odlučnost ove skupine igrača.”

Ronaldo je otvoreno govorio o svom seksualnom životu kada je igrao nogomet i tvrdio je da to ne utječe negativno na njegove nastupe.

Umjesto toga, dvostruki pobjednik na Svjetskom prvenstvu tvrdi da mu je sex prije utakmice pomogao da se koncentrira i da igra bolje.

Bivši napadač Real madrida rekao je za brazisku TV: “Imao sam sex više puta prije nekih utakmica. Pomaže u koncentraciji.”

“Ipak, nisu svi treneri dozvolili da imate sex prije utakmice. Primijetio sam da sam u nekim utakmicama bolje igrao, jer sam imao sex prije njih.”

Ronaldo je i dalje branio svoje stajalište o sexu što nije utjecalo na njegove nastupe, ali Brazilac je 2011. godine iznenadio sa priznanjem.

“Nitko ne može dokazati da sex utječe na rad na terenu”, rekao je za Španjolski list Sport.

“Međutim, mastrubacija je napornija.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!