NaslovnicaVijestiNeprocjenjiva reakcija Kevina De Bruynea kada je dobio dres Manchester Uniteda sa...

Neprocjenjiva reakcija Kevina De Bruynea kada je dobio dres Manchester Uniteda sa svojim imenom

Kevin De Bruyne imao je neprocjenjivu reakciju nakon što mu je uručen dres Manchester Uniteda. Veznjak Manchester Cityja je upisao dvije asistencije u pobjedi od 6-3 protiv Manchester Uniteda na stadionu Etihad u nedelju.

Oba su bila za stroj za golove Erlinga Haalanda, s tim da je drugi bio zaštitni znak, čudesan centaršut za Norvežanina koji je akrobatski pogodio gol.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Belgijski maestro postao je viralan nakon što je na poklon dobio dres svojih gradskih rivala – i odgovorio je prilično briljantno.

Na dresu Uniteda kojeg je dobio je čak pisalo i njegovo ime. 31-godišnjak se nije mogao suzdržati od smijeha i rekao je: “Da ga sada spalim?”, a zatim je dodao: “Većina snova je varka, zar ne?”

Ovaj dres je De Bruyneu poklonio Mid Mid Podcast, s belgijskog kanala Play Sports.

No, iako nije bio toliko impresioniran, izvještaji kažu da je u nedelju nakon utakmice sa Crvenim đavolima zatražio dres od Cristiana Ronalda.

De Bruyne je primijećen kako napušta Etihad s Ronaldovim dresom s brojem 7 i dodao je taj predmet svojoj kolekciji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!