NaslovnicaVijestiNerazzuri se ne šale: Inter kupuje još jednog nogometaša iz Uniteda pred...

Nerazzuri se ne šale: Inter kupuje još jednog nogometaša iz Uniteda pred kojim je velika karijera!

Manchester United planira “ukrasti” još jednog igrača iz Manchester Uniteda. Situacija je povoljna, igraču ugovor ističe na ljeto, a iza njega stoje agenti kojima je pred očima samo novac.

Nizozemski mladić Tahith Chong neće produžiti svoj ugovor s Manchester Unitedom. To znači da će na ljeto biti dostupan bez naknade i Inter bi definitivno želio iskoristiti ovu priliku.

Transfer glasine: Haaland pred šokantnim transferom, Guardiola na ljeto napušta City, Coutinho donio odluku o svojoj budućnosti

U Italiji je već sastavljen vrlo zanimljiv ugovor za 20-godišnjeg igrača, koji je također član i u-21 reprezentacije Nizozemske. Iz Italije mu nude 1,5 milijuna eura godišnje plaće dok njegovi agenti potražuju nešto veća primanja, što ne bi trebalo predstavljati problem za Inter.

Mnogo veći problem su agenti ovog mladića. Oni traže čak sedam milijuna eura provizije za izvedbu transfera, što je abnormalna svota novca za oavj transfer. Agenti su navodno spremni pristati na proviziju od pet milijuna, ali Talijani odbijaju dati više od 1,8 milijuna eura, što je i realna svota kada je u pitanju nedokazan igrač pred kojim je najavljena velika karijera.

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!