NaslovnicaVijestiNerazzurri troše bogatstvo na mladu zvijezdu Bundeslige: Skauti u četvrtak pratili susret...

Nerazzurri troše bogatstvo na mladu zvijezdu Bundeslige: Skauti u četvrtak pratili susret Leverkusena i Zuricha

Inter iz Milana na svom radaru ima igrača za kojeg će morati uložiti velike napore ukoliko zaista budu željeli da ga dovedu u svoje redove. Skauti ovog kluba novu zvijezdu Nerazzura pronašli su u Njemačkoj, tačnije u ekipi Bayer Leverkusena.

Pojedini italijanski mediji prenijeli su informaciju kako su kauti Intera poslani na utakmicu Europa lige između Leverkusean i Zuricha kako bi pratili igrača koji je na radaru ovog kluba. Navodno su skauti italijanskog velikana pratili velikog njemačkog talenta i igrača koji mnogo obećava, Kai Havertza.

>> 21-GODIŠNJAK IZ PREMIER LIGE NA METI VELIKANA: PSG spreman platiti 50 milijuna funti!

Ovaj tek devetnaestogodišnji vezni igrač zapamćen je po tome što je prije tri sezone postao najmlađi debitant u Bundesligi, a u ovom takmičenju već je sakupio 50 nastupa a nedavno je debitovai i za A selekciju Njemačke u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Perua.  Portal calciomercato.com izvještava kako će Inter morati platiti barem 35 miliona eura odštete ukoliko žele vidjeti mladog Nijemca u svom timu.

[su_champions_league]

Inter je u prošlosti imao nekoliko velikih nogometaša iz Njemačke u svojoj ekipi kao što su Klinsman, Brehme, Mattheus, Rummenige a zadnji Nijemac koji je igrao za ovu ekipu bio je Lukas Podolski koji je u Milano stigao iz Arsenala na posudbu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!