NaslovnicaVijestiNeslavan oproštaj Wengera, ali sam je kriv za neuspjeh momčadi...

Neslavan oproštaj Wengera, ali sam je kriv za neuspjeh momčadi…

Arsenal je u prvoj polufinalnoj utakmici u Londonu imao igrača više od 10. minute kada je Šime Vrsaljko dobio drugi žuti karton, Arsenal je u toj utakmici dominirao, ali nije slavio. Kada imate toliko puno prilika Atletica, a ne iskoristite – to skupo plaćate…

Diego Simeone iz sezonu u sezonu dokazuje kako je trenutno ponajbolji trener svijeta. S obzirom na transfer budžet s kojim on raspolaže i na rezultate koje on ostvaruje može se reći kako Diego Simeone radi najbolji posao na svijetu. Igrao je finale Lige prvaka 2014. godine, 2016. godine, a sada se plasirao u finale Europa lige. Osim tih uspjeha u Europi, Diego Simeone uspješno se ‘hrva’ s Barcelonom i Real Madridom u LaLigi.

[su_bet_builder]

Real Madrid vjerojatno je najbolja momčad svijeta, u zadnjih 5 sezona čak četiri puta ušli su u finale Lige prvaka, to je uspjeha o kojem će se pričati desetljećima, a Diego Simeone i njegov Atletico iz sezone u sezonu uspješno se bori protiv te momčadi i ove će godine prvenstvo završiti ispred njih, to dovoljno govori o sjajnom poslu Argentinca.

S druge strane, legendarni trener Arsenala, Arsene Wenger, objavio je kako će ovo ljeto napustiti klub u kojem je proveo zadnje 22 godine svoje trenerske karijere. Neslavan je to oproštaj za slavnog trenera, ali ako to nećemo gledati emocijalno zbog oproštaja te legende, treba priznati kako je sam zbog toga kriv – u prvoj utakmici jednostavno su morali iskoristiti svoje šanse, ali nisu, a klasa poput Griezmanna skupo im je to naplatio.

[su_cashout]

Wenger je shvatio da je vrijeme da se oprosti, ali prekasno. Veliki klub kakav je Arsenal već nekoliko sezona zadovoljava se činjenicom da ulaze u Ligu prvaka, svijet se smije tome kako oni slave četvrta mjesta, a u zadnje dvije sezone ni to im ne polazi za rukom. Ove sezone nisu igrali Ligu prvaka, a neće ni sljedeće. Wenger će otići, a tko će ga nasljediti još se ne zna, ali barem mu je malo ojačao momčad prije nego li je otišao. Budući trener sada ima klasnih igrača poput Lacazzeta, Aubameyanga, Ozila, Mkhitaryana, Mustafija itd., na njemu je samo da uvede neke nove mehanizme u igri i psihički podigne momčad..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!