NaslovnicaVijestiNespretno Gigi, veoma nespretno: Legendarni golman je na televiziji slučajno otkrio svoju...

Nespretno Gigi, veoma nespretno: Legendarni golman je na televiziji slučajno otkrio svoju najveću tajnu

U Juventusu se već uveliko pripremaju za život nakon Gianluigija Buffona, no legenda italijanskog nogometa otkrio je nešto što očito nije namjeravao, a to su sve uhvatile televizijske kamere koje su ekskluzivne snimke prikazale nakon meča Juventus – Inter!

otkrio svoju najveću tajnu

Velika talijanski derbi između Intera i Juventusa završio je u subotu navečer bez pobjednika i bez pogodaka, a mnogo je prašine nakon meča podigao Gianluigi Buffon. Iako legendarni vratar Juventusa nije bio u konkurenciji za utakmicu, a Poljak Wojciech Szczesny ga je zamijenio na golu Juventusa,  njegov potez prije utakmice je podigao cijelu Italiju na noge a posebno navijače Juventusa.

>> Arsenal pronašao zamjene za Sancheza i Ozila, evo tko stiže na Emirates

Prije meča, televizijske kamere uhvatile su Buffona i sportskog direkotra Intera Piero Ausilia u jednom razgovoru. Na početku se činilo da je to obični prijateljski razgovor,  no na kraju, Buffon je izgleda otkrio svoju najveću tajnu koju je  pokušao prikriti vrlo nespretno. Skrivao je usta, ali na pogrešnu stranu, tako da je svatko mogao vidjeti s njegovih usta što je ustvari htio reći. I rekao je puno!

[su_bonus]

“Još uvijek osjećam da mogu biti vrlo važan za Juventus i nakon ove sezone”, rekao je između ostalog sportskom direktoru Intera i nagovijestio da još uvijek ne namjerava otići u mirovinu, kako je predvidio prije početka sezone. Prije nekoliko mjeseci je rekao  da će karijeru nastaviti samo ako Juventus osvoji Ligu prvaka, no kako sada stvari stoje on će nastaviti svoju bogatu karijeru u svakom primjeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!