NaslovnicaVijestiNesreća za Milan: Protiv Juventusa startat će igrač u petom desetljeću života

Nesreća za Milan: Protiv Juventusa startat će igrač u petom desetljeću života

Milanu se dogodila nevolja prije nadolazećeg derbija s Juventusom, budući da će se morati osloniti na trećeg izbora za golmana u jednoj od najvažnijih utakmica sezone. Mike Maignan, neprikosnoveni čuvar mreže Milana, dobio je crveni karton u susretu protiv Genoe i neće biti dostupan za nadolazeći derbi protiv Juventusa. Stoga se očekivalo da će njegova zamjena, Marco Sportiello, preuzeti ulogu među stativama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sportiello je stigao u Milan prošlog ljeta upravo s ciljem pružanja rezervne opcije za situacije kad Maignan nije dostupan zbog ozljeda ili suspenzije. No, ovaj povremeni talijanski reprezentativac ozlijedio se tijekom treninga.

Tijekom reprezentativne pauze Sportiello je pretrpio ozljedu mišića, što će ga udaljiti s terena otprilike dva tjedna i neće moći braniti protiv Juventusa. To znači da će Milan na gol postaviti neočekivano ime, a to će biti veteran Antonio Mirante, koji je već neko vrijeme u petom desetljeću života.

Dodatna zabrinutost među navijačima Milana proizlazi iz činjenice da je Mirante u posljednje tri godine odigrao samo jedan susret, a to je bio ulazak u igru u lipnju ove godine u završnici utakmice protiv Verone, kada je zamijenio Maignana.

Mirante je započeo svoju profesionalnu karijeru u Juventusovom dresu te je debitirao za taj klub još davne 2004. godine. Sada će se naći na suprotnoj strani i braniti boje Milana protiv matičnog kluba, što ne ulijeva povjerenje navijačima Milana. Nadalje, u ovom ključnom susretu neće biti prisutan suspendirani Theo Hernandez, dok su neki igrači poput Radeta Krunića pod upitnikom zbog ozljeda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!