NaslovnicaVijesti"Nesretan je ovdje" - Zvijezda Uniteda napušta klub ovog siječnja!

“Nesretan je ovdje” – Zvijezda Uniteda napušta klub ovog siječnja!

Napadač Manchester Uniteda Edinson Cavani je na rubu napuštanja kluba i mogao bi se ovog siječnja pridružiti Corinthiansu. Cavanijev ugovor s Unitedom istječe u lipnju 2022. i često se navodi da će napustiti Old Trafford, dok se Barcelona ranije navodila kao moguća destinacija.

No Sport Witness je otkrio komentare agenta Andréa Curyja novinaru Jorgeu Nicoli, s tim da je prvi tijekom godina radio na brojnim ugovorima visokog profila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vjeruje da postoji šansa da bi Urugvajac mogao doći u iskušenje da se vrati u Južnu Ameriku i potpiše za brazilsku ekipu.

“On je nesretan u Unitedu. On je tip čiju povijest već znam, jer smo ga drugi put skoro doveli u Palmeiras,” rekao je Cury za Torcedores.

“On je tip koji ima farmu u Urugvaju i voli biti blizu kuće, tako da bi u tom smislu mogla postojati neka mogućnost. Sada, očito ako ima ponudu iz Barcelone, neće doći u Brazil. Ako ne bude imao izbora osim Barcelone ili te razine velikog kluba koji igra u Ligi prvaka, onda mislim da postoji šansa da se dogovor dogodi, da.”

34-godišnjaka su ove sezone sputavale ozljede i upisao je samo osam nastupa u svim natjecanjima, zabio je jednom u pobjedi od 3-0 nad Tottenham u listopadu.

Nagađalo se da bi ‘El Matador’ mogao napustiti Manchester na kraju prošle sezone, ali je u svibnju pristao potpisati novi jednogodišnji ugovor.

United bi se trebao vratiti u akciju 27. prosinca kada će se susresti s Newcastle Unitedom na St James’ Parku – meč koji dolazi tri dana prije domaćeg susreta protiv Burnleyja.

Njihova prethodna dva meča protiv Brentforda i Brighton su odgođena zbog izbijanja koronavirusa u klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!