NaslovnicaVijestiNesta: Mihajlović radi odličan posao u Milanu!

Nesta: Mihajlović radi odličan posao u Milanu!

Ekipa Milan igra odlično u posljednje vrijeme i momci koje sa klupe predvodi Siniša Mihajlović već deset utakmica u nizu u svim takmičenjima nisu osjetili gorčinu poraza, a posljednji put se to desilo 6. januara kada ih je na San Siru savlada Bologna.

Nesta Mihajlović radi odličan posao u Milanu!

Iako je Mihajlović konačno konsolidovao redove Milana i ima dobre rezulatate sa vrlo limitiranom ekipom, predsjednik kluba Silvio Berlusconi ne krije sa nije oduševljen srpskim trenerom i da na ljeto želi dovesti novog šefa stručnog štaba.

Mihajlović je od dolaska na klupu Milana pod konstantnim pritiskom i stalno mu se postavljaju neki ultimatumi i uslovi. Nedavno je i sam Berlusconi u izjavi za italijanske medije rekao da će Siniša morati da pobjedi sve utakmice do kraja sezone ukoliko želi da ostane u Milanu.

Bivši srpski selektor sa Milanom ima ugovor do kraja sljedeće sezone, a špekulacije da će dobiti otkaz ukoliko se ne domogne trećeg mjesta na tabeli Serie A na kraju sezone, prokomentarisao je u svom stilu: “Ma naći ću drugi klub, sigurno me žena ne bi trpjela da sjedim kod kuće godinu dana”, rekao je kroz osmjeh Mihajlović.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Ono što ide u prilog Mihajloviću je to da su igrači apsolutno na njegovoj i vjeruju da on radi odličan posao i da izvlači maksimum iz trenutne ekipe i da su spremni svoj stav prenijeti i lično prvom čovjeku kluba.

I klupska legenda Alessandro Nesta je pružio podršku Mihajloviću: “Miha radi odličan posao, treba da ostane, ne možete svake godine da krenete od nule”, istako je legendarni štoper.

U svakom slučaju, sudbina Mihajlovića je i dalje vrlo neizvjesna, a sigurno da će Berlusconi imati zadnju riječ kada je u pitanju trenerska pozicija.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!