NaslovnicaVijestiNestao preko noći: Neymar pobjegao iz Francuske - ukrcao se na privatni...

Nestao preko noći: Neymar pobjegao iz Francuske – ukrcao se na privatni avion i napustio Pariz!

Brazilac Neymar i jedan od najboljih igrača PSG-a, kao i jedan od najboljih igrača u svijetu je odlučio da pobjegne iz Francuske koju je zahvatio koronavirus. Navodno se nikome nije javio u klubu, samo se ukrcao na avion i otišao.

Nestao preko noći

Mediji u Francuskoj tvrde kako je Neymar bukvalno nestao preko noći. Brazilski nogometaš je u strahu od koronavirusa koji je zaista uzeo zamaha u Francuskoj, odlučio pobjeći što dalje.

Nije se javio nikome u klubu, te se panično ukrcao na avion i odletio u Brazil.

Mediji navode kako je i ostatak igrača koji su također iz Brazila, tražio da im se odobri odlazak u rodnu zmelju, međutim, zahtjevi su odbjeni.

Navodno se Neymar nikome nije javio i nije pitao za dozvolu. On je svojevoljno napustio tim i državu i pobjegao u Brazil, gdje koronavirus još uvijek nije uznapredovao.

Svi u klubu su nakon ovog poteza Brazilca zaista ostali u čudu, jer se igraču kojeg je PSG platio čak 222 milijuna funti previše dopustilo, te on radi što god hoće.

Šefovi u PSG-u su navodno zaista ljuti na Brazilca i ovog ljeta će ga se riješiti po svaku cijenu. Navodno su ga spremni prodati za 150 milijuna eura, čak 80 milijuna manje u odnosu na onaj iznos kojeg su platili za njega 2017. godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!