NaslovnicaVijestiNesvakidašnji presedan: Napustio klub jer mu ne odgovara vještačka trava!

Nesvakidašnji presedan: Napustio klub jer mu ne odgovara vještačka trava!

Nekadašnji nogometaš Arsenala Anthony Stokes napustio je Livingston nakon tek tri tjedna, i to iz nesvakidašnjeg razloga.

Anthony Stokes i škotski premierligaš Livingston sporazumno su prekinuli suradnju nakon samo tri tjedna.

Iz kluba je objavljeno da je razlog za prekid suradnje taj što Stokes nije mogao da se privikne na višesatne treninge na vještačkoj podlozi na stadionu Livingstona.

“Stokes je trenirao sa nama nešto manje od četiri tjedna. Iskreno, i mi i on smo znali da će biti potrebno mnogo napornog rada kako bi se on vratio u formu potrebnu za igranje premierligaškog nogometa. Nije išlo baš najbolje kada je u pitanju rad sa loptom. Anthony nije uspijevao da se privikne na tempo koji je određen i na to da dva do tri sata dnevno trenira na vještačkoj travi. Svi mi znamo da ona ne odgovara svima jednako i da ne mogu svi da se prilagode. Nažalost, to je bio slučaj i sa Anthonyjem”, rekao je medijima sportski direktor Livingstona David Martindale.

“I Anthony je bio svjestan problema i, iskreno, sam je predložio da prekinemo suradnju. Veoma nam je žao što naši navijači neće dobiti priliku da ga vide jer smo imali priliku da uvidimo njegov kvalitet”, dodao je Martindale.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!