NaslovnicaVijestiNetflix je danas izbacio dokumentarni serijal o Juventusu: "First team Juventus"

Netflix je danas izbacio dokumentarni serijal o Juventusu: “First team Juventus”

Medijski div Netflix danas je izbacio dokumentarni serijal “First Team Juventus”, nevjerojatna priča o sjajnoj sezoni talijanskog prvaka i prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka. Priča je to o klubu, o igračima, o karakterima i emocijama, svidjet će se to svakom ljubitelju nogometa.

“First team: Juventus” je dokumentarni serijal koji prati igrače ‘Stare dame’ kako na terenu tako i van terena, kada su kući, kada su na putu, prati stvarne živote Juventusovih zvijezda u jednoj od boljih sezona u povijesti kluba. ‘Stara dama’ igrala je finale Lige prvaka u trenutku kada je već imala dvije osvojene titule te sezone (Kup i prvenstvo) i bili su jako blizu da postanu prva generacija Juventusa koja je osvojila ‘tripletu’.

[su_bet365_100_bonus]

Bio je to pravi tajmin da Netflix napravio dokumentarac o timu jer se u njemu vide velike emocije kako prije tako i poslije teškog poraza u finalu. A navijači diljem svijeta vidjet će kroz što sve prolaze nogometaši u takvim trenucima. Dokumentarni serijal prepun je ‘behind the scenes’ trenutaka o životima nogometaša, a u serijalu se pojavljuju i neke bivše legende kluba poput Alessandra Del Piera, ali i sadašnji igrači – Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kapetan Gianluigi Buffon kao i trener ‘Stare dame’ Massimiliano Allegri.

[su_bonus]

Prve tri epizode već su puštene na Netflix streaming multimedijalnu platformu, na opcijama da gledate na engleskom ili talijanskom. Na internetu su se već pojavile prve recenzije o dokumentarnom serijalu nogometnih fanova koji su oduševljeni pričom o uspjehu, pričom o terenu Juventusovog dresa i grba, pričom o tome što sve stoji iza uspjeha koji navijači vide samo pod svijetlima reflektora. Poseban fokus također je na težak period za igrače nakon izgubljenog finala Lige prvaka jer većini njih to je drugo izgubljeno finale u tri godine jer za klub poput Juventusa uspjeh je samo naslov, za klub protiv Juventusa Liga prvaka je opsesija!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!