NaslovnicaVijestiNeviđena drama u Španjolskoj: 6 momčadi u borbi za opstanak

Neviđena drama u Španjolskoj: 6 momčadi u borbi za opstanak

Nevjerojatna drama u Španjolskoj ove sezone kako na vrhu tako i na dnu tabele. Čak šest klubova se bori za opstanak u ovom trenutku. To su Getafe, Alaves, Valladolid, Huesca, Elche i Eibar.

Getafe ima najveći broj bodova od ovih šest ekipa i nalazi se na 15-oj poziciji, stoga im bet365 daje najveću šansu za opstanak. Kvota da će ispasti ove sezone trenutno iznosi 21.00.

Dva i tri boda ispod Getafea imaju Alaves i Valladolid, koji su u velikoj opasnosti u preostale tri utakmice do kraja sezone.

Imaju samo jedan i dva boda više od Huesce i Elchea koje se nalaze u zoni ispadanja, dok je bod ispod, na posljednjem mjestu Eibar sa dva boda manje od sigurne pozicije.

Za sada kladionica najveće šanse za ispadanje daje Eibaru, koji je u posljednja dva kola ostvario pobjede protiv Alavesa i Getafea i tako došao u poziciju da se izvuče. No, teško da će se to dogoditi, s obzirom da oni imaju najteži raspored i u preostala tri kola igraju protiv Betisa, Valencije i Barcelone.

Pretposljednjeplasirani Elche večeras igra protiv Alavesa u direktnoj borbi za opstanak, gdje su autsajderi sa kvotom 2.90 na njihovu pobjedu. Ako Elche uspije ostvariti sva tri boda iz ove utakmice, mogli bi se se izvući na sigurno barem za jedan dan, jer sutra Huseca igra protiv Athletic Bilbaoa na domaćem terenu. Trenutno je kvota 2.62 da će Alaves ispasti iz lige ove sezone, što je definitivno opcija ako danas ne uzmu neke bodove protiv Elchea.

Pored Eibara, Valladolid i Huesca također imaju vrlo težak raspored do kraja sezone. Kvota da Huesca koja se nalazi u zoni ispadnja neće osigurati opstanak ove sezone iznosi 1.80, dok je Valladolid uprkos tome što su na sigurnoj poziciji, mnogo veći favorit za ispadanje sa kvotom 1.50.

RASPORED SVIH ŠEST EKIPA:

Getafe
Celta Vigo – Getafe
Getafe – Levante
Granada – Getafe

Alaves
Elche – Alaves
Alaves – Granada
Sevilla – Alaves

Valladolid
Valladolid – Villarreal
Real Sociedad – Valladolid
Valladolid – Atletico Madrid

Huesca
Huesca – Athl. Bilbao
Betis – Huesca
Huesca – Valencia

Elche
Elche – Alaves
Cadiz – Elche
Elche – Athl. Bilbao

Eibar
Eibar – Betis
Valencia – Eibar
Eibar – Barcelona

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!