Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaVijestiNeviđena podjela u Premiershipu: Tko podržava City, a tko svjedoči protiv njih

Neviđena podjela u Premiershipu: Tko podržava City, a tko svjedoči protiv njih

U engleskoj Premier ligi posljednjih mjeseci svjedočimo podjelama klubova kakve dosad nismo vidjeli, a sve zbog “suđenja stoljeća” koje je zakazano za jesen ove godine, a u kojem će Manchester City biti suočen s sudskim procesom.

Tijekom jeseni, višestruki uzastopni prvaci Engleske će izaći pred sud zbog navodnog kršenja financijskog fair-playa, a protiv Manchester Cityja je podignuto čak 115 optužnica.

City je prije nekoliko dana odlučio uzvratiti udarac i tužio Premier ligu zbog novih pravila koja su uvedena u prosincu 2021. i revidirana u siječnju 2024. Klub osporava pravila lige o transakcijama povezanih stranaka (APT), tvrdeći da su nezakonita.

City je pokazao odlučnost pred čelnicima Premier lige tvrdeći da su svi njihovi postupci bili zakoniti. Ali to nije kraj priče. Danas su engleski mediji objavili da će isto učiniti i Aston Villa, koja je od početka procesa stala uz Manchester City jer se i sama nalazi na popisu klubova pod istragom.

Pored Manchester Cityja i Aston Ville, još dva kluba su uložila znatna sredstva u posljednje dvije godine, a to su Chelsea i Newcastle. Svi ovi klubovi će pružiti podršku Manchester Cityju u najnovijem slučaju protiv Premier lige.

Engleski mediji su otkrili klubove koji će svjedočiti protiv Manchester Cityja na “suđenju stoljeća”. U pitanju je 13 klubova, ali nisu otkrivena sva imena. Među klubovima koji su odlučili svjedočiti protiv Manchester Cityja su Arsenal, Manchester United, Tottenham, Fulham, Wolverhampton i Brighton. Za Liverpool još uvijek nije poznat status.

Najnovije vijesti

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza angažirao radnika da mu briše znoj

0
Copa America se bliži završetku, a Argentina će 14. srpnja pokušati obraniti titulu u finalu protiv Kolumbije. Međutim, argentinska javnost posljednjih dana ne raspravlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!