NaslovnicaVijestiNeviđena snimka pokazuje kako Andersen cijelu utakmicu provocira Nuneza prije crvenog kartona...

Neviđena snimka pokazuje kako Andersen cijelu utakmicu provocira Nuneza prije crvenog kartona zbog udarca glavom

Neviđena snimka pokazuje kako je Joachimu Andersenu bilo lako iznervirati Darwina Nuneza i dobiti reakciju kakvu je želio.

Nogometaši Liverpoola i Crystal Palacea podijelili su bodove na Anfieldu u susretu 2. kola Premiershipa odigravši neriješeno 1:1, a utakmicu je obilježio crveni karton za najskuplje pojačanje Redsa Darwina Nuneza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Veliki problem za Liverpool nastao je u 57. minuti kada je isprovocirani Nunez namjerno glavom udario protivnika Joachima Andersena koji ga je gurnuo s leđa, zbog čega je dobio izravni crveni karton i ostavio svoju momčad na cjedilu.

Menadžer Jurgen Klopp rekao je da je Nunez bio isprovociran i pružio je točnu reakciju koju je Andersen želio te ga je pozvao da obuzda svoje emocije.

Iako su Redsi, koji su gubili u tom trenutku, uspjeli izjednačiti, do kraja utakmice s igračem manje nisu uspjeli pobijediti i nakon dva kola zaostaju četiri boda za Manchester Cityjem.

U sljedećem kolu Liverpool gostuje Manchester Unitedu, dok Crystal Palace dočekuje Aston Villu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!