NaslovnicaVijestiNeviđeni incident u Engleskoj: Optužili suca da navija za drugi klub i...

Neviđeni incident u Engleskoj: Optužili suca da navija za drugi klub i prijetili čelnicima Premier lige

Nottingham Forest je optužio VAR suca Stuarta Attwella da je navijač Lutona nakon što su jučer izgubili od Evertona 2:0. Tvrdili su da su oštećeni jer nisu dosuđena tri penala koja nisu bila signalizirana iz VAR sobe.

U iznimno neobičnom priopćenju vezanom uz najbolju ligu na svijetu, Nottingham je uputio pomalo prijeteću poruku, navodeći da su ranije upozoravali na ono što će se dogoditi, no da njihove riječi nisu bile shvaćene ozbiljno. Istaknuli su kako će sada razmotriti sljedeće korake.
Prema njihovom stavu, tri penala nisu dosuđena u situacijama u kojima je sudjelovao nogometaš Evertona Ashley Young.

“Tri izuzetno loše odluke – tri neizrečena penala – koje jednostavno ne možemo prihvatiti. Upozoravali smo prije utakmice da je VAR sudac navijač Lutona, ali nisu ga promijenili. Naše strpljenje je više puta testirano. NFFC će sada razmotriti svoje mogućnosti”, pisalo je u saopćenju.

Forest je utakmicu na Goodison Parku izgubio rezultatom 2:0, a domaćini su postigli golove preko Idrissa Gana Gueyea i Dwighta McNeila. Trenutno Everton ima četiri boda više od Nottingham Foresta, koji je 17. na tablici, jedan bod ispred Lutona, za kojeg sudac Attwell navodno navija, a koji je prva momčad ispod “crte”.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!