NaslovnicaVijestiNeville: Izvinjavam se navijačima zbog toga, ja preuzimam svu odgovornost

Neville: Izvinjavam se navijačima zbog toga, ja preuzimam svu odgovornost

Izvinjavam se navijačima zbog toga, ja preuzimam svu odgovornost, rekla je legenda Manchester Uniteda. Englez je kritikovao stav svoje ekipe, jer su izgubili u jednom od najrazočaravajućih nastupa otkako je preuzeo dužnost.

Izvinjavam se navijačima zbog toga

Gary Neville je prihvatio odgovornost loše sezone njegovog kluba, nakon što su izgubili 1-0 u derbiju od Levantea.

Neville i Valencia su imali sreće da ne izgube većim rezultatom, gdje su odigrali jednu od najlošijih utakmica otkako je Englez preuzeo u decembru prošle godine.

Novo pečeni menadžer je pod sve većim pritiskom otkako je zamijenio starog trenera, jednostavno ne može da se uklopi i naniže par pobjeda za redom i tokom konferencije za novinare nije pravio nikakva opravdanja za sebe ili svoje igrače.

“Danas nema opravdanja. Izvinjavam se našim navijačima. Ja preuzimam svu odgovornost, ovaj učinak jednostavno nije prihvatljiv”, rekao je Neville.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ovaj poraz nije prihvatljiv. Levante se borio za svaku loptu, a mi jednostavno nismo bili na tom nivou.”

Valencia sada mora da spasi svoju sezonu u Europa ligi protiv Athletic Bilbao-a, gdje zaostaju 1-0 za svojim kolegama iz La Lige. U drugoj utakmici Neville-ova ekipa će morati da se potrudi da bi napravili preokret.

“U četvrtak nećemo igrati na ovom nivou intenziteta”, rekao je Neville.

“Moramo da ustanemo i kažemo ‘Dosta, gotovo je’.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!