NaslovnicaVijestiNEVILLE KRITIKOVAO TRI ZVIJEZDE: Oni nisu sposobni igrati za Manchester United!

NEVILLE KRITIKOVAO TRI ZVIJEZDE: Oni nisu sposobni igrati za Manchester United!

Legendarni bivši defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville mišljenja je kako se tri zvijezde njegovog bivšeg tima ne uklapaju u sistem koji preferira novi privremeni trener Ole Gunnar Solskjaer, a riječ je o napadaču Romeluu Lukakuu, te veznjacima Juanu Mati i Marouaneu Fellainiju.

Neville kritikovao tri zvijezde Manchester Uniteda

Nijedan od njih trojice se nije našao u početnih 11 ‘Crvenih vragova’ na jučerašnjoj utakmici protiv Tottenham Hotspura, na kojoj su slavili zahvaljujući golu Marcusa Rashforda. Otkako je Norvežanin stigao na klupu Uniteda, oni ne dobijaju minutažu na koju su navikli pod vodstvom bivšeg trenera Josea Mourinha.

S druge strane, od promjene trenera najviše su ‘profitirali’ Marcus Rashford, Paul Pogba i Anthony Martial, koji igraju možda i u životnoj formi. Neville je na gostovanju u Sky Sports studiju tokom prenosa utakmice rekao: “Gledajući ono što je Ole Gunnar Solskjaer uradio, odnosno izostavljanje Lukakua i Mate, to su igrači koji usporavaju napade. Ne mogu se kretati brzo u tranziciji, Fellaini tu spada također.”

Zatim je dodao: “To su igrači koji bi možda mogli uraditi nešto nakon ulaska sa klupe, ali ne mogu igrati u ovoj brzini u kojoj United trenutno igra. Ne mogu se kretati kao što se kreću Martial, Lingard, Rashford, Pogba, nisu sposobni to uraditi.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!