NaslovnicaVijestiNevjerojatan broj velikih imena koja će propustiti Svjetsko prvenstvo 2018

Nevjerojatan broj velikih imena koja će propustiti Svjetsko prvenstvo 2018

Izvlačenje skupina Svjetskog prvenstva 2018. godine će se održati danas u 16:00h. Sve o tome smo vam objasnili u prethodnim vijestima. Sada ćemo baciti pogled na zvijezde koje neće učestvovati u ovom prestižnom natjecanju.

Nevjerojatan broj

Od Alexis Sancheza, Gareth Balea i David Alabe, pa do Gianluigi Buffona, Arturo Vidala i Miralema Pjanića se proteže ova lista igrača koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

>>Sve što trebate znati o izvlačenju skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo

I po prvi puta od 1958. godine, potvrđeno je da Italija neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu, jer su poraženi od Švedske sa 1-0 u dokvalifikacijama.

Sa završenim kvalifikacijama u Europi, Južnoj Americi, Sjevernoj Americi, Aziji i Okeaniji, danas će se održati izvlačenje za turnir koji će se održati na ljeto i povodom toga smo vam izdvojili najveće zvijezde koje će nam nedostajati u Rusiji sljedeće godine.

Nakon velikog udarca za Italiju u dokvalifikacijama, izabrali smo nekoliko velikih talenata iz njihove momčadi, uključujući Gianluigi Buffona, Marco Verrattija i Lorenzo Insignea, no to su samo trojica od brojnih talijanskih zvijezda.

[su_bonus]

Stranica SportBible je izabrala 11 najboljih koji neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu:

Bez obzira na pomenutu početnu postavu koju je odabrao SportBible, postoji i mnogo drugi alternativa, kao što su novi igrač Liverpoola Naby Keita i Henrikh Mkhitaryan iz Manchester Uniteda.

Zatim je tu Riyad Mahrez iz Leicester Cityja, dok je tu također i Edin Dzeko koji bi bez sumnje mogao biti ubojit u napadu, no svi oni će morati da sačekaju do sljedećeg puta, a za neke možda neće biti sljedećeg puta, za neke kao što je Buffon, kojeg mnogi žalimo, ali to je nogomet.

Nedostajat će tu i Antonio Valencia, kao i Jan Oblak, zatim Daniele De Rossi i Serge Aurier, koji je ove sezone impresionirao za Tottenham.

[su_no1forfootball]

Nemojte zaboraviti Bayernovog braniča David Alabu. Sve su ovo velika imena koja će nam nedostajati na SP 2018.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!