NaslovnicaVijestiNEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna...

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna funti iz Barcelone

Nevjerojatan transfer nas očekuje na ljeto, ako je vjerovati izvorim iz Španjolske. Chelsea je upozoren viješću da bi Barcelona mogla biti spremna da proda Luis Suareza ovog ljeta – s izvješćima u Španjolskoj koja tvrde da su Plavci spremni poslati ponudu od 80 milijuna funti za bivšeg napadača Liverpoola.

NEVJEROJATAN TRANSFER

Tvrdi se da bi Urugvajac mogao biti žrtvovan od Barcelone na ljeto, kako bi se napravilo prostora u momčadi za novo pojačanje visokog profila, koje bi navodno treba biti Antoine Griezmann, za kojeg se očekuje ponuda iz Barcelone u iznosu od 100 milijuna eura.

Potpredsjednik Barcelone Jordi Mestra priznao je da će klupski transfer proračun biti znatno smanjen ovog ljeta, a klub će možda prodati neke igrače prije nego što potpišu velka pojačanja – gdje je vodeći Guardian potvrdio da bi Suarez mogao postati žrtveno jagnje – sa Chelseajem koji je spreman na udarac.

[su_live_koeficijenti]

Unatoč potpisivanju Alvaro Morate iz Real Madrida za 63 milijuna funti prošlog ljeta i Oliviera Girouda za 18 milijuna funti iz Arsenala u siječnju, tvrdi se da su Plavci i ove godine u potrazi za još jednim napadačem.

Od napuštanaj Liverpoola i pridruživanja Barceloni, Suarez je postigao 140 golova u 178 nastupa za španjolske divove.

[su_watch_live_football]

Međutim, vjeruje se kako bi igrač preferirao povratak u Liverpool, ako bi Barcelona odlučila da je njegovo vrijeme na Camp Nou završeno, a Redsi su također spremni da razmotre ova transfer za bivšeg napadača.

Suarez je postigao 16 golova u La Ligi ove sezone u samo 19 utakmica i zasigurno će da se vrati u stilu ako se sve ovo gore navedeno realizuje na ljeto ove godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!