NaslovnicaVijestiNEVJEROJATAN USPJEH: Mbappe izjednačio rekord brazilske legende u Ligi prvaka

NEVJEROJATAN USPJEH: Mbappe izjednačio rekord brazilske legende u Ligi prvaka

Nevjerojatan uspjeh! Mbappe izjednačio rekord legende Brazila po broju postignutih golova u Ligi prvaka! Kylian Mbappe je postigao još jedan impresivan uspjeh u svojoj sve većoj karijeri nakon što je izjednačio rekord u postizanju golova u Ligi prvaka Ronalda Luisa Nazaria de Lime.

Nevjerojatan uspjeh

Da, 20-godišnji francuski napadač je izjednačio rekord brazilske legende u europskoj elitnoj konkurenciji i to je učinio u manje utakmice.

Zvijezda PSG-a, je postigla 14 golova u 24 utakmice.

Na drugoj strani, Ronaldo je postigao 14 golova u 40 utakmica.

U redu, Mbappe je daleko od toga da bude najbolji strijelac Lige prvaka, gdje Cristiano Ronaldo ima 121 pogodak ili Lionel Messi 106, ali ima samo 20 godina i izgleda kao da bi mogoa imati dugu i prosperitetnu karijeru.

Mbappe je završio svoj transfer u prvake Ligue 1 prošlog ljeta, nakon što je završio posudba postala trajni transfer.

Prije početka tekuće sezone, bivši Monacov igrač je bio u sjajnoj formi za Francusku tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva i osvojio je nagradu za najboljeg mladog igrača na Svjetskom prvenstvu.

Francuz je bio u dobroj formi za svoj klub ove sezone, dok je u utorak pokazao svoju prijetnju protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!