NaslovnicaVijestiNevjerojatana suma novca kojeg će Willian zaraditi u Arsenalu: Otpustili 55 članova...

Nevjerojatana suma novca kojeg će Willian zaraditi u Arsenalu: Otpustili 55 članova osoblja da bi doveli Williana!

Prema izvješćima, Willian će dobiti nevjerojatnih 220.000 funti tjedno nakon što je dovršio sezonacionalni transfer u Arsenal.

Nevjerojatana suma novca

32-godišnji brazilski krilni igrač je napokon dovršio svoj transfer u Topnike nakon što je ovog ljeta postao slobodan agent.

Arsenal je u petak objavio da su potpisali Williana u trogodišnjem ugovoru.

Prema pisanju Daily Maila, Willianova osnovna plaća u Topnicima niža je od one koju je zarađivao za vrijeme svog boravka u Chelseaju.

No, novine su dodale da će novi igrač Arsenala biti nagrađen sa velikom naknadom za potpis i tu je naravno isplata za lojalnost i druge bonuse.

Brazilski internacionalac bi tijekom svog vremena sa Arsenalom mogao zaraditi nevjerojatnih 35 milijuna funti, prenosi Daily Mail.

Arsenalov ugovor bi se mogao naći pod teškim kritikama nakon što je klub početkom ovog mjeseca otpustio 55 članova osoblja.

Willian, koji je također bio povezan sa Barcelonom i Interom Miamijem, proveo je sedam godina u Chelseaju, gdje je sa Plavcima osvojio dva naslova Premier lige.

Arsenalov menadžer Mikel Arteta je inzistirao da se bivša zvijezda Chelseaja dovodi zbog svestranosti.

“Vjerujem da je igrač koji za nas može napraviti ogromnu razliku”, rekao je za Arsenalovu web stranicu.

“Imali smo jasnu namjeru da ojačamo svoj sastav na veznim i krilnim pozicijama. On je igrač koji nam pruža mnogo svestranosti, može igrati na tri ili četiri različite pozicije.”

“On ima iskustvo u nogometnom svijetu, ali još uvijek ima i ambiciju doći ovdje i pridonijeti tome da klub dovede tamo gdje i pripada.”

“Zaista sam bio impresioniran sa razgovorima koje sam obavio sa njim i koliko je želio doći.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!