NaslovnicaVijestiNevjerojatna karijera bivšeg igrača Chelseaja: Od osvajanja Lige prvaka do luksemburške lige

Nevjerojatna karijera bivšeg igrača Chelseaja: Od osvajanja Lige prvaka do luksemburške lige

Florent Malouda postao je nešto kao svjetski putnik otkako je napustio Chelsea 2013. godine. Čovjek se tijekom godina našao u klubovima u Turskoj, Egiptu i Indiji, a istodobno se pojavljuje i u svojoj rodnoj Francuskoj Guiani.

Nevjerojatna karijera

To je relativno neuobičajena karijera koji je nekoć bio ključni dio pobjedničke ekipe – Chelsea je trijumfovao 2010 u ovom slučaju.

Malouda je postigao 12 i asistirao za još osam golova te sezone pod vodstvom Carlo Ancelottija, gdje je Chelsea osvojio titulu sa bodom više od Manchester Uniteda.

To je bila forma koja se nastavila i sljedeće godine, što ga je učinilo jednim od rijetkih igrača koji su impresionirali tijekom razočaravajuće sezone za Plavce.

[su_live_koeficijenti]

Iako su ove dvije sezone bile vrhunac individualnih izvedbi za Maloudu u Chelseaju, osvajanje Lige prvaka 2012. godine je bila vrhunac njegovog vremena tamo. Francuz se u finalu pojavio kao zamjenu u drugom poluvremenu, gdje je klub po prvi put osvojio taj prestižni trofej protiv Bayern Munchena.

Stvari su se ubrzo iskomplikovale za Maloudu i nije igrao niti jednu utakmicu sljedeće godine u njegovom konačnom raspletu sa klubom.

Odbio je napustiti Chelsea, unatoč tome što ga nisu željeli, ostvarujući svoje pravo da ispoštuje ugovor. On nije igrao niti jednu utakmicu te sezone i pušten je na ljeto 2013. godine.

Preselio se u Trabzonspor nakon što je napustio London, gdje je proveo godinu dana tamo dok se nije vratio u Francusku kako bi igrao za Metz. To je trajalo samo jednu sezonu – baš kao i njegovi kasniji nastupi za Delhi Dynamos i Wadi Deglu.

[su_bet365_app]

Prema Skyu, 37-godišnjak je dodao još jedan možemo reći amaterski klub u svoj CV – FC Differdangeu iz Luksemburga.

“Tražio je klub gdje je mogao trenirati i postigli smo dogovor da bi nam se mogao pridružiti do kraja sezone”, rekao je predsjednik kluba Fabrizio Bei.

“Bili smo na prva tri mjesta već deset godina i igrali smo u Europskom kupu. Želimo igrati u tom natjecanju opet i ove godine i Malouda nam može pomoći.”

To je svakako paklena promjena od Premier lige do Luksemburške lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!