NaslovnicaVijestiNevjerojatna priča: Evo tko je nudist koji je upao na utakmice između...

Nevjerojatna priča: Evo tko je nudist koji je upao na utakmice između Granada i Uniteda!

Jedan od zanimljivih detalja koji se dogodio usred susreta Granade i Uniteda je upad golog muškarca na teren.

Naime, u 5. minuti utakmice na teren je utrčao muškarac koji je ispod čupave kose i guste brate bio potpuno gol.

Nakon što je kratko trčao po terenu, muškarac se bacio na travnjak i kotrljao se po njemu. Ipak je šou brzo završio nakon što su ga čuvari izbacili sa stadiona.

Dotični gospodin se zove Olmo Garcio i poznati je biznismen. U javnosti se često pojavljuje kao od majke rođen, a sve to opravdava sa borbom za održivost čovječanstva i okoliša.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!