NaslovnicaVijestiNevjerojatna situacija u Portugalu. Sudac pokazao igraču bijeli karton. Evo što on...

Nevjerojatna situacija u Portugalu. Sudac pokazao igraču bijeli karton. Evo što on znači!

U nogometnoj utakmici pete portugalske lige, pojavio se bijeli karton, vrlo neobičan u svijetu kartona. Umjesto upozorenja ili isključenja, ovaj bijeli karton označavao je igrača koji je briljirao svojim sportskim ponašanjem i fair-play igrom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trenutno, napadač momčadi koja je imala priliku postići gol, postupio je upravo tako. Bio je u izvanrednoj situaciji nakon što je obrambeni igrač pred njim ostavio loptu na vrhu šesnaesterca i srušio se na travnjak, držeći se za nogu. Njegov protivnik odmah je primijetio situaciju i umjesto da iskoristi priliku i krene prema golu, on je kontrolirao loptu i poslao ju izvan terena kako bi ozlijeđenom igraču pružena potrebna pomoć.

Gesta fair-playa koju je iskazao bio je nagrađena od strane publike pljeskom, dok je sudac posegnuo za bijelim kartonom. Nedavno je bijeli karton uveden na portugalskim nogometnim terenima kako bi poticao pošteno ponašanje i sportski duh među igračima.

Medijski izvještaji o ovom događaju sugeriraju da je ovaj slučaj prvi put kada je bijeli karton upotrijebljen na nogometnoj utakmici među igračima. Prethodno je korišten tijekom susreta ženskih nogometnih ekipa, konkretno u siječnju, kad su medicinske ekipe obje momčadi reagirale na slabost jedne igračice i dodijelile joj bijeli karton.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!