NaslovnicaVijestiNEVJEROJATNE CIFRE: Evo koliku platu Real Madrid mora ponuditi Mbappeu da bi...

NEVJEROJATNE CIFRE: Evo koliku platu Real Madrid mora ponuditi Mbappeu da bi ga uvjerili da dođe na Bernabeu!

Evo koliku platu Real Madrid mora ponuditi Mbappeu da bi ga uvjerili da dođe na Bernabeu! Španjolski giganti Real Madrid morat će ponuditi PSG-ovoj superzvijezdi i francuskom zlatnom dječaku Kylian Mbappu ogromnu platu kako bi ga uspjeli namamiti iz Pariza.

Evo koliku platu

Prema izvješću španjolskih novina AS-a preko francuskih medija L’Equipe, Los Blancosi će morati ponuditi Mbappeu godišnju platu od najmanje 15 milijuna eura ako žele da imaju priliku da privuku mladog igrača na Bernabeu.

AS je istražio izvješće L’Equipea koje opisuje trenutni ugovor zvijezde, prem izvješću, 20-godišnjak će zaraditi ukupno 12 milijuna eura ove sezone, dok će se njegova plaća povećati na 13.2 milijuna eura sljedeće sezone.

S obzirom da je plata napadača već u porastu, trebat će posebna ponuda Florentina Pereza iz Real Madrida da bi ga okrenuli na svoju stranu.

Iako Madrid nema nikakvih finansijskih problema, odrađivanje takvog posla za Mbappea bi mogao izazvati velike probleme u momčadi, dok AS također izvješćuje da je trenutačna najviša plata u Madridu u Gareth Balea, gdje zarađuje 14 milijuna eura po sezoni, neki od starijih članova Los Blancosa neće biti previše sretni ako Mbappe dođe i odmah bude najviše plaćeni igrač u ekipi.

Zarada za Mbappea je porasla u prošloj godini i to sa pravom, nakon impresivnih nastupa ovog dječaka, koji su ga doveli da bude odmah iza Antoine Griezmanna na listi najplaćenijih francuskih sportaša.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!