NaslovnicaVijestiNEVJEROJATNO: Aktivne igre u finalu Europa lige bilo je samo ...

NEVJEROJATNO: Aktivne igre u finalu Europa lige bilo je samo …

Finale Europa lige igrano 16.5.2018. u Lyonu, u kojem je Atletico Madrid uvjerljivom pobjedom pomeo Marseillea ostat će upamćeno po jednoj sramotnoj statistici. Naime, u toj je aktivne igre bilo gotovo jednako kao i vremena gdje je lopta bila van terena ili je bila nekakva stanka…

Atletico Madrid u Lyonu je jučer slavio protiv Marseillea rezultatom 3-0. Momčad iz Madrida nakon dva neuspješna finala Lige prvaka slavili su i finalu i postali prvaci Europe, no ne Lige prvaka već Europa lige. No na terenu je bilo manje aktivne igre nego što je to itko očekivao.

Aktivne igre na terenu je bilo je samo 46 minuta i 42 sekunde. Dakle, na terenu kao da je odigrano samo jedno poluvrijeme. U prvom poluvremenu na terenu je posjedom loptu gospodario Marseille koji je imao 61% lopte u nogama.

[su_bonus]

Nevjerojatno zvuči podatak da je lopta u nogama Atletico Madrida bila samo 8 minuta i 59 sekundi. Riječ je o prvaku Europe koji je u finalu slavio itekako uvjerljivo rezultatom 3-0, a treba i napomenuti kako im je ta utakmica bila kao utakmica u gostima s obzirom da su navijači na stadionu uglavnom bili fanovi Marseillea.

Ozljede, faulovi, kartoni, korneri, izvođenje auta, izmjene, golovi, zaleđa i zadržavanje vremena – sve su to načini kako da bude što manje aktivnog nogometa i načini kako da protivnik ima manje vremena za ono u čemu je on bolji. Ono u čemu je Atletico Madrid najbolji jest čvrsta obrana i efektivan napad. Oni će iz malog toga napraviti puno toga i zbog toga njima odgovora igra u kojoj će biti što manje aktivne igre.

[su_bet365_app]

Bilo kako bilo mora se priznati da je Diego Simeone naprosto genijalac. Voljeli ili ne njegovu igru, riječ je o treneru koji se iz sezone u sezonu vrlo dobro bori protiv Real Madrida i Barcelone u LaLigi, a u Ligi prvaka je dva puta igrao finale i jednom polufinale, a u Europa ligi dva puta je podigao trofej. Iz sezone primoran je prodavati najbolje što ima, ali on ponovno stvara nove zvijezde i ponovno se bori za trofeje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!