NaslovnicaVijestiNevjerojatno, ali istinito - ovi igrači nikada nisu osvojili trofej!

Nevjerojatno, ali istinito – ovi igrači nikada nisu osvojili trofej!

Nevjerojatna lista igrača koji nikada nisu osvojili niti jedan trofej. Pomalo neobično zvuči podatak, ali neki od ovih sjajnih igrača igrali su ili još uvijek igraju za velike klubove, ali njihove police za medalje i trofeje su prazne.

Prvi na listi je Mauro Icardi – fenomenalni 25-ogodišnji napadač Intera nikada u karijeri nije osvojio timski trofej. U sezoni 2014/15 sa 22 postignuta gola podijelio nagradu za najboljeg igrača prvenstva – to je njegov najveći uspjeh u karijeri. S obzirom kakve Inter ima šanse da umze titulu kraj sjajnih Juventusa i Napolija, možda će Mauro Icardi morati promijeniti sredinu ukoliko se misli s nečime pohvaliti nakon karijere.

Drugi na listi je Yannick Carrasco – 24-ogodišnji krilni napadač ove je zime napustio Atletico Madrid i otišao igrati nogomet u Kinu. Napustio je europski nogomet bez da je osvojio trofej. Karijeru je započeo u Monacu, ali tamo nije ništa osvojio, u Atletico Madrid igrao je finale Lige prvaka, čak i postigao gol u finalu, no ipak su izgubili od Real Madrida.

[su_watch_live_football]

Treći na listi je Antonio Di Natale – slavni talijanski napadač umirovio se bez da je ikad osvojio naslov. Baš kao i Mauro Icardi, Di Natale je bio sjajan napadač, čak dva puta najbolji strijelac Serie A, 2010 proglašen je za najboljeg igrača Italije, a igrao je i finale Eura 2012 gdje su izgubili od Španjolske, no nikada nije podigao trofej.

Četvrti na listi je Harry Kane – jedan od najboljih napadača na svijetu, igrač od 24 godine koji je već dva puta bio najbolji strijelac Premier lige. Igrač za kojeg Tottenham traži preko 200 milijuna eura nikada u karijeri nije imao tu sreću da podigne neki trofej i to ne samo on već i mnogi igrači Tottenhama nikada nisu digli trofej, ali ovdje izdvajamo Kanea kao glavnu zvijezdu te momčadi.

[su_bonus]

Peti na listi je Borja Valero – dijete Real Madrida koji je svoju karijeru gradio van Madrida, preko Mallorce, West Broma, Villarreala, Fiorentine pa sve do današnjeg Intera – nikad nije osvojio niti jedan jedini trofej. Sjajni veznjak danas ima 33 godine i još uvijek čeka priliku na prvi trofej.

Šesti i i zadnji na našoj listi je – Joseba Etxeberria 15 je godina nosio dres Athletic Bilbaa, bio je i dugogodišnji kapetan te momčadi, ali u periodu od 1995-2010 koliko je on nosio njihov dres, momčad Bilbaa nije osvojila nijedan trofej.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!