NaslovnicaVijestiNevjerojatno: Navijač stavio prst u stražnjicu igrača Seville tijekom izvođenja auta

Nevjerojatno: Navijač stavio prst u stražnjicu igrača Seville tijekom izvođenja auta

Nesvakidašnja scena viđena je na utakmici španjolske La Lige između Rayo Vallecana i Seville kada je domaći navijač napravio vrlo ružnu gestu. Dok je Sevillin nogometaš Lucas Ocampos izvodio aut, jedan mladić na tribinama prstom je dodirnuo Argentinčevu zadnjicu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Točnije, stavio je kažiprst lijeve ruke u Ocamposovu zadnjicu, koji je nakon svega ostao priseban.

Argentinac se okrenuo s izrazom prekoravanja i pogledao navijača, dok su se nekolicina prisutnih koji su bili u blizini smijali neprimjerenoj šali mladog navijača Raya.

Hernandez Maeso, sudac utakmice, obavijestio je delegata o ovom neobičnom potezu, a konačan rezultat na kraju utakmice bio je 2:1 u korist Seville.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!