NaslovnicaVijestiNevjerojatno pojačanje stiže u Arsenal: Topnici će ga platiti samo 20 milijuna...

Nevjerojatno pojačanje stiže u Arsenal: Topnici će ga platiti samo 20 milijuna eura

Nevjerojatno pojačanje stiže u Arsenal. To je bio još jedan obrambeni horor-šou Arsenala protiv Atletico Madrida. Dok je zadnja linija Arsenala, Hector Bellerin, Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi i Nacho Monreal, bila rijetko testirana od strane Atletico Madrida, koji je imao samo 10 igrača na terenu nakon crvenog kartona, Arsenal nije uspio da napravi ništa ni u drugom poluvremenu.

Nevjerojatno pojačanje

Monreal je bespomoćno uhvaćen van pozicije nakon duge lopte koja je pala na Antoine Griezmanna, dok su Mustafi i Koscielny u roku od nekoliko sekundi stvorili oko četiri pogreške kako bi francuskom napadaču poklonili dragocjeni gol za izjednačenje u 82. minuti susreta.

Bila je to potpuna katastrofa, a obrambene opcije na klupi naglašavaju koliko se Arsenal treba pojačati na ljetnom prijelaznom roku.

Calum Chambers, Rob Holding i Sead Kolašinac svi trebaju ozbiljno da se poboljšaju ako žele da imaju ikakve šanse da redovito igraju pod novim menadžerom sljedeće sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

I čini se da klub već priprema svoje prvo veliko obrambeno pojačanje ovog ljeta, sa kojim Sven Mislintat već radi kako bi ga doveo na Emirates.

Prema pouzdanom njemačkom Bildu, Arsenal je na rubu potpisivanja Sokratis Papastathopoulosa iz Borussije Dortmund.

Grčki internacionalac priznat je kao jedan od najboljih braniča u Bundesligi, nakon što je prešao iz Werder Bremena u 2013. godini.

[su_live_koeficijenti_v2]

Proveo je veliki dio 2017/18 van terena zbog ozljede, ali 30-godišnjak je nevjerojatan kada je u potpunosti spreman za igru.

Sport Witness je također istakao da to nije samo glasina, Bild se čini nevjerojatno uvjerenim da će ovaj sporazum proći, sa Dortmundom koji već traži njegovog nasljednika.

A ono što je još bolje za Arsenal je da će Sokratisa dobiti za oko 20 milijuna eura zbog nejgovog ugovora koji istječe u lipnju 2019. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!