NaslovnicaVijestiNevjerovatan način da se proslavi rođendan: Neymar u petak puni 24. godine

Nevjerovatan način da se proslavi rođendan: Neymar u petak puni 24. godine

Nevjerovatan način da se proslavi rođendan. Barcelonina zvijezda će biti primljen u Madame Tussauds muzej u Orlandu kako bi obilježio svoj 24. rođendan u petak.

Nevjerovatan način da se proslavi rođendan

Uhvaćen u nekoliko pravnih oluja, Neymaru bi moglo biti oprošteno zbog toga što je misli okrenuo malo na drugu stranu i svoj predstojeći rođendan.

Madame Tussauds u Orlandu se nada da će dići njegov duh, nakon što su najavili da će Barcelonina zvijezda dobiti svoju voštanu figuru.

Neymar, koji u petak puni 24. godine, bio je u velikoj mjeri uključen u stvaranje svoje voštane figure i uzeo je malo vremena da se sastane sa umjetnicima iz muzeja kako bi uzeli mjere njegovog tijela u Barceloni.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Izabrao je pozu koja oslikava njegovu proslavu gola na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, koji je nazvao ‘najvažniji trenutak u mojoj karijeri’.

“Zaista je čast da se tako važan trenutak u mom životu zabilježi u voštanoj figuri u fantastičnom muzeju Madame Tussauds,” rekao je Neymar.

“Jedva čekam da moji fanovi širom svijeta upoznaju mog voštanog blizanca u Orlandu.”

Nakon što se pridružio Santosu 2003. godine, Neymar je debitirao u dobi od 17 godina protiv Haldane FC, 7. ožujka 2009. u 2:1 pobjedi. Neymarov sljedeći nastup bio je protiv Mogi Mirima tjedan dana kasnije, tijekom kojeg je postigao svoj prvi pogodak za Santos.

Dana 11. travnja 2009., u Campeonato Paulista polufinalnoj prvoj utakmici protiv Palmeirasa, Neymar zabija odlučujući gol u 2:1 pobjedi na EstádioVila Belmiro. U finalu je Santos Santos pretrpio 4:2 poraz od Corinthiansa. Neymarovi nastupi za Santos privukli su pozornost na mladog igrača, a padale su i usporedbe s brazilskim idolima kao što su Robinho i Pelé.

Privukao je interes nekoliko europskih klubova, kao što su Manchester United, Inter, Real Madrid, Chelsea i Juventus. Čelnici Real Madrida, idu čak tako daleko da tvrde da su potpisali predugovor s Neymarovim agentom, Renatom Rodriguesom, koji klub Santos odbija potvrditi. West Ham United je dao ponudu od 12 milijuna £ koja je odbijena u lipnju 2010.

Nakon odbijene ponude Santos postavlja minimalnu prodajnu cijenu od 30 milijuna € i produžuju ugovor s Neymarom do prosinca 2014. godine. Neymar izjavljuje da još nije vrijeme za odlazak iz Brazila, jer smatra da je premlad za nove izazove i da će ostati fokusiran samo na Santos. Međutim Neymarov agent inzistira na tome da napadač Santosa ne ostane u svojoj domovini. Neymar je otkrio da bi volio prijeći u Juventus.

Dana 15. travnja 2010., Neymar zabija pet golova za Santos u 8:1 razbijanju Guaranija u osmini finala brazilskog kupa. Nakon 2010. Campeonato Paulista u kojem je Neymar zabio 14 golova u 19 utakmica, klub se okrunio titulom prvaka nakon 5-5 ukupne pobjede zbog golova u gostima nad Santo Andreom u finalu. Neymaru je naknadno dodijeljena nagrada za najboljeg igrača natjecanja.

25. svibnja 2013., Santos je objavio da su primili dvije ponude za Neymara i odlučili su pregovarati. Neymar je prihvatio uvjete Barcelone 27. svibnja 2013. i priključio se klubu poslije Kupa konfederacija 2013. koji se igrao u mjesecu lipnju u Brazilu. Ugovor između Neymara i Barcelone potpisan je na 5 godina.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!