NaslovnicaVijestiNevjerovatan podatak: Koliko Chelsea ima posuđenih igrača nakon završenog zimskog transfer roka?!

Nevjerovatan podatak: Koliko Chelsea ima posuđenih igrača nakon završenog zimskog transfer roka?!

Ekipa Chelseaja je jučer pozajmila Brazilca Lucasa Piazona ekipi Chieva iz Verone, a mi vam donosimo listu svih posuđenih igrača Chelseaja u drugim klubovima, sa kojom bi bez problema formirali još dvije ekipe.

Chelsea je jedan od najboljih primjera kluba koji zbog svoje kupovne moći, akumulira igrače do te mjere da bi bez problema mogli sastaviti šest ili sedam jedanaesterica sa kojim bi mogli konkurisati i na najvećem nivou nogometa. UEFA zbog toga priprema izmjene pravila, prema kojima će biti ograničen broj posuđen igrača, a Chelsea će se do tada i dalje isticati sa svojom politikom posuđenih igrača jer trenutno “izvan” kluba ima ni manje ni više nego 42 igrača.

Rekordni transfer u Sloveniji: Iz ekipe Maribora u englesku Premier ligu!

Jučer, je kao posljednja posudba u nizu, posudba Brazilaca Lucas Piazon, koji će do kraja sezone igrati za talijanski Chievo, a trenutno Chelsea ima na posudbi niz vrhunskih imena kao što su Alvaro Morata, Tiemoue Bakayoko, Michy Batshuayi, Victor Moses, Kurt Zouma, Mario Pašalić, Tammy Abraham, i na kraju, u tehničkom smislu na posudbi imaju i Amerikanac Christiana Pulišića, koji je početkom siječnja pristao na prelazak u Chelsea nakon završetka ove sezone.

Na gornjoj slici možete vidjeti kompletan popis svih nogometaša koji su vezani ugoovorom za Chelsea a koji nastupaju u njihovim filijalama diljem Evrope.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!