NaslovnicaVijestiRekordni transfer u Sloveniji: Iz ekipe Maribora u englesku Premier ligu!

Rekordni transfer u Sloveniji: Iz ekipe Maribora u englesku Premier ligu!

Maribor je juče završio fantastičan posao. Talentirani napadač Jan Mlakar danas je finalizirao transfer u engleski Brighton za rekordan iznos, ali posljednju riječ u Mariboru još uvijek nije rekao jer se tek na ljeto seli na Otok.

Mladi mariborski napadač Jan Mlakar uspio je ostvariti svoj san. Posljednjeg dana zimskog transfer roka postao je novi član engleskog prvoligaša u Brightonu, s kojim je potpisao ugovor na tri i pol godine.

TODIBO ĆE ZVANIČNO BITI PREDSTAVLJEN DANAS: Na dresu će nositi broj kojeg je nosila legenda Barcelone!

U Mariboru je ovaj posao proglašen najvećim u povijesti kluba, a neslužbeno se govori o iznosu od 3 milijuna eura – Maribor taj iznos neće dobiti u cijelosti, jer 50% prava nma transfer ima i talijanska Fiorentina.

Mlakar je potpisao ugovor s Brightonom, a ostatak ovogodišnje sezone provest će u Mariboru i sa svojim suigračima napasti titulu prvaka Slovenije.

“Jako nam je drago što možemo poželjeti dobrodošlicu Janu Mlakaru u naš klub, pokazao je veliki potencijal u svojoj karijeri, a mi smo sigurni da će on biti dugogodišnji igrač našeg kluba. Jan ima mnogo iskustva za mladog igrača, ali mislimo da je bolje da do kraja godine igra standardno u Mariboru. Mi ćemo, naravno, pomno pratiti njegove izvedbe” rekao je vođa skauting službe ovog kluba David Weir.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!