NaslovnicaVijestiTODIBO ĆE ZVANIČNO BITI PREDSTAVLJEN DANAS: Na dresu će nositi broj kojeg...

TODIBO ĆE ZVANIČNO BITI PREDSTAVLJEN DANAS: Na dresu će nositi broj kojeg je nosila legenda Barcelone!

Todibo će zvanično biti predstavljen danas! Na dresu će nositi broj kojeg je nosila legenda Barcelone! Barcelona je u četvrtak navečer predstavila novo pojačanje Jean-Clair Todibo i otkrila je broj njegovog dresa kojeg će nositi na Nou Campu.

TODIBO ĆE ZVANIČNO

Kao što je navedeno u izjavi kluba, očekivalo se da će 19-godišnjak stići na Nou Camp tek na ljeto kada mu ugovor bude istekao u Toulouseu.

Međutim, katalonski divovi su se odlučili ubrzati ovaj transfer, možda zbog činjenice da je u posljednjih nekoliko tjedana Todibo bio van prve momčadi, pa će sada započeti proces rješavanja i aklimatizacije na novom natjecanju, sa novim suigračima i okruženjem u nadolazećim mjesecima.

Kao što se vidi u videu ispod, mladić je predstavljen u četvrtak navečer sa službenom prezentacijom koja će se održati u petak, dok su velike vijesti u obliku njegovog broja, kojeg će nositi u Barceloni, otkrivene.

Njegov broj dolazi sa velikim pritiskom, broj kojeg je Xavi nedavno nosio, a to je broj 6 i nadat će se da će ispuniti očekivanja.

Vrijeme će pokazati kakav će utjecaj igrač napraviti, jer će u konačnici trebati da se prilagodi stilu igre i kulturi u Barceloni. Ipak, klub sigurno vjeruje u njegove kvalitete, što se pokazalo u njihovoj odluci da ubrzaju transfer, a ne da čekaju do ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!