NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN PODVIG: Imenovanjem Prandellija za trenera Genoe italijanska liga postigla nevjerovatan uspjeh!

NEVJEROVATAN PODVIG: Imenovanjem Prandellija za trenera Genoe italijanska liga postigla nevjerovatan uspjeh!

Promjenom trenera u Genoi, gdje je Hrvat Ivan Jurić doio otkaz a naslijedio ga je bivši talijanski selektor Cesare Prandelli italijanska Serie A postigla je jedinstven uspjeh koji je vrijedan pažnje.

Talijanska Genoa zbog loših rezultata smijenila je hrvatskog trenera Ivana Jurić,a koji je tako treći put u svojoj karijeri napustio klupu kluba iz Ligurije a na njegov položaj došao je 61-godišnji Cesare Prandelli, koji je imao uspješnu trenersku iza sebe a između ostalog nalaui se na čelu reprezentacije Italije te je sjedio na klupi utjecajnih europskih klubova kao što su Fiorentina, Galatasaray ili Valencia.

LEGENDARNI RIVALDO NEZADOVOLJAN: Zlatnu loptu nije trebao osvojiti Luka Modrić, već on!

S dolaskom Prandellija svih dvadeset talijanskih prvoligaša sa klupe predvodi domaći stručnjak, što je jedinstven primjer među pet najjačih prvenstava u Europi i šire. To je također podatak vrijedan pažnje jer sva prvenstva rade na tome da smanje broj stranaca u svojim ligama kako bi također profitirala i reprezentacija.

Većina pvoligaša u novu sezonu krenula je sa skoro svim domaćim stručnjacima, a da taj podatak bude potpun pobrinuli su se već pomenuta Genoa i Udinese, gdje je Španjolca Velazqueza naslijedio Italijan, Julie Davide Nicola.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!