NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN RAZLOG: Evo zbog čega je Hazard nosio broj 50 na dresu...

NEVJEROVATAN RAZLOG: Evo zbog čega je Hazard nosio broj 50 na dresu na svom debiju za Real Madrid!

Nova zvijezda Real Madrida Eden Hazard nosio je broj 50 na dresu na svom debiju za ‘kraljevski klub’ u čast prvog slijetanja na mjesec. Da, dobro ste pročitali. Belgijski reprezentativac je odlučio uzeti taj broj u znak sjećanja na slijetanje Apolla 11 na površinu mjeseca.

Hazard nosio broj 50 na debiju

Jučer je bila 50. godišnjica otkako je astronaut Neil Armstrong kročio na mjesec i slavno izjavio: “Ovo je mali korak za čovjeka, ali veliki za čovječanstvo.”

Hazard nije bio u mogućnosti da uzme broj sedam, s obzirom da njega još uvijek nosi Mariano Diaz, koji ga po svemu sudeći planira zadržati. 26-godišnjak je zbog toga bio primoran izabrati neki od dostupnih brojeva, te se odlučio za 50.

U klubu još uvijek nisu donijeli odluku koji broj će Belgijanac nositi, a on je nakon dolaska na Santiago Bernabeu u šali rekao kako nije uspio uvjeriti Luku Modrića da mu dodijeli broj deset, koji je nosio i u Chelseaju. Tom prilikom je rekao: “Razgovarao sam sa Modrićem preko Matea Kovačića. U šali sam ga pitao da mi da broj deset, a on je rekao kako to ne želi. Broj mi nije važan, želim igrati u ovom dresu, za ovaj grb.”

U Real Madridu obično pred svaku sezonu jednostavno podijele brojeve, odnosno u rangu od 1 do 25, a među tim brojevima trenutno su slobodni samo 13 i 16. Što se tiče samog Hazarda, on je u prve dvije sezone u Chelseaju nosio dres sa brojem 17, ali taj broj trenutno pripada Lucasu Vazquezu u Real Madridu. S druge strane, sve je izgledniji odlazak Garetha Balea, te su velike šanse kako bi Hazard mogao preuzeti upravo njegov broj 11 nakon što Velšanin ode.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!