NaslovnicaVijestiNevjerovatan razlog zbog kojeg Messi nije prisustvovao na Iniestinoj press konferenciji

Nevjerovatan razlog zbog kojeg Messi nije prisustvovao na Iniestinoj press konferenciji

Danas je bio jako emocionalan dan za sve ljubitelje nogometa, a posebno za navijače Barcelone, s obzirom da je legendarni kapiten kluba Andres Iniesta potvrdio kako odlazi na kraju sezone.

Messi nije prisustvao na press konferenciji

33-godišnjak je na današnjoj press konferenciji pred okupljenim novinarima i suigračima iz kluba u suzama saopštio svoju konačnu odluku.

On je na Camp Nouu proveo prethodne 22 godine, te osvojio veliki broj titula, uključujući osam titula prvaka La Lige, a i devetu će osvojiti možda već ovog vikenda. Iako još uvijek nije priznao koja će biti njegova sljedeća destinacija, mnogi smatraju kako će karijeru nastaviti klubu iz kineske Superlige Chongqing Dangdai Lifanu.

On je na press konferenciji rekao: “Ovo će biti moja posljednja sezona u klubu. Dugo sam razmišljao o ovoj odluci. Za mene je Barca najbolji klub na svijetu, ovaj klub mi je dao sve. Želio bih se zahvaliti svojim suigračima i svima u čijem sam društvu bio svakodnevno. Oni su me učinili boljom osobom. Ostvario mi se san, osvojio sam mnoštvo titula i doživio važne trenutke u svojoj karijeri. Sretan sam i ponosan što sam igrao za ovaj klub.”

[su_no1forfootball]

Nedugo nakon održane press konferencije, pojavile su se špekulacije zašto na istoj nije sudjelovao najbolji igrač kluba Lionel Messi. Svi prvotimci Barcelone su bili prisutni, osim njega i Luisa Suareza. I dok Suarezovo odsustvo još uvijek nije objašnjeno, poznato je zašto Messi nije bio tu, a razlog je bizaran.

Naime, španjolske novine Mundo Deportivo su objavile kako je Argentinac bio na sastanku za produženje pasoša njegove supruge i djece. U izvješću se navodi kako je Messi pokušao pomjeriti taj sastanak, ali to nije bilo moguće. Ipak, iako nije bio prisutan, Iniesta mu je posvetio nekoliko riječi.

“Za mene je uvijek bila i uvijek će biti čast i privilegija igrati u istom timu s njim, biti u mogućnosti dijeliti vrijeme s njim svakoga dana i toliko čarobnih trenutaka, jer po mom mišljenju ne postoji igrač poput njega, nit će ikad postojati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!