NaslovnicaVijestiNevjerovatan razlog zbog kojeg Mkhitaryan neće moći igrati u finalu Europske lige...

Nevjerovatan razlog zbog kojeg Mkhitaryan neće moći igrati u finalu Europske lige ove sezone!

Arsenal je na današnjem ždrijebu saznao protivnike u grupnoj fazi Europske lige, a u pitanju su Sporting iz Lisabona, azerbajdžanski Qarabag, te Vorskla iz Ukrajine.

Mkhitaryan propušta finale Europske lige

Za očekivati je kako će ‘Topnici’ po svemu sudeći osvojiti prvo mjesto, s obzirom kako su ove sezone jedni od vodećih favorita za osvajanje takmičenja.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Njihov trener Unai Emery je osvajao Europsku ligu tri uzastopne sezone dok je sa klupe predvodio Sevillu, a legendarni bivši veznjak Arsenala Ray Parlour smatra kako će ova sezona biti jako uspješna ukoliko londonski tim osvoji taj trofej.

On je rekao: “Mislim da bi Europska liga mogla biti važna. To je idealno takmičenje za osvojiti jer osvajate trofej, čemu se mnogi klubovi nadaju. Međutim, ako osvojite Europsku ligu također se vraćate u Ligu prvaka, i u tom slučaju sezona bi bila dobra za bilo koji klub. Zbog toga sam bio razočaran prošle sezone jer su imali sjajnu priliku osvojiti ovo takmičenje.”

Nakon što ih je prošle sezone u polufinalu zaustavio Atletico Madrid, koji je kasnije i osvojio trofej, Arsenal svakako ove sezone ima priliku otići do samog kraja. Ipak, ukoliko se to dogodi, u finalu bi mogli igrati bez jedne od najvećih zvijezda, a riječ je o Henrikhu Mkhitaryanu.

Naime, prema pisanju armenskih novina Vivaro News, armenskim igračima je trenutno zabranjen ulazak u Azerbajdžan zbog loših odnosa između ove dvije države. To znači da Mkhitaryan po svemu sudeći neće moći igrati na uzvratnom susretu protiv Qarabaga u grupnoj fazi, kao i u finalnoj utakmici, s obzirom da se ove sezone finale Europske lige igra na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

To bi bio veliki udarac za ‘Topnike’, kojima je Europska liga možda i jedina prilika ove sezone da izbore učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone, te im je hitno potrebno rješenje za ovu situaciju. Ipak, iz UEFA-e su se povodom ovog slučaja oglasili danas na službenoj stranici, gdje su napisali: “Slanje poruka udrugama, klubovima ili veleposlanstvima kako bi igrači dobili vizu za ulazak u određene države i tako igrali u UEFA-inim natjecanjima je naš standardan postupak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!