NaslovnicaVijestiNevjerovatan rekord: Ono što je uspjelo Heynckesu nije nikome prije njega

Nevjerovatan rekord: Ono što je uspjelo Heynckesu nije nikome prije njega

Iskusni trener Bayerna Jupp Heynckes sinoć je slavio u još jednoj utakmici Lige prvaka. Postao je prvi trener u povijesti elitnog prvenstva lige, koji je u ovom prestižnom natjecanju upisao dvanaest pobjeda za redom. Prije njega ovo nikome nije uspjelo.
uspjelo Heynckesu

Prošlo je pet godina otkako je Jupp Heynckes završio jednu od najfenomenalnijih njegovih izvanrednih trenerskih karijera. Tada je osvojio trostruku krunu s Bayernom. Na dobrom je putu da ponovi isti uspjeh ove sezone. Od kada je uskočio na Bayernovu klupu nakon otkaza Carlo Ancelottija u jesen prošle godine, bilježi samo fenomenalne rezultate.

 Bayern u Bundesligi impresivno vodi, nalazi se u polufinalu Njemačkog kupa, a nakon jučerašnje pobjede u Sevilli, također su veoma blizu plasmanu u polufinale Lige prvaka.
[su_champions_league]
Jučerašnja utakmica u Sevilli, gdje je Bayern bio čak i u rezultatskom zaostatku, bila je posebna za Heynckesa. Pobjeda Bayerna, sedma uzastopna u Ligi prvaka, bila je dvanaesta uzastopna za Heynckesa u Ligi prvaka. Sa jučerašnjom pobjedom, Jupp Heynckes je postao prvi trener u povijesti ovog natjecanja, koji je uspio postići ovo fenomenalno dostignuće.
Heynckesu je ovo čak četvrti mandat na klupi Bayerna. Klub je ukupno vodio 8 godina, a sa Bayernom je osvojio sve što semoglo osvojiti. Mnogi navijači kluba zamjere upravi što su nakon triplete na kormilo kluba doveli Guardiolu a postojala je mogućnost da Heynckes ostane na klupi.

Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!