NaslovnicaVijestiNevjerovatan transfer: Igrač Chelseaja napušta klub za astronomsku cifru od 65 miliona...

Nevjerovatan transfer: Igrač Chelseaja napušta klub za astronomsku cifru od 65 miliona eura!

U zimskom transfer roku Chelsea nije bio toliko aktivan. U klub su stigli jedino Olivier Giroud iz Arsenala i Emerson Palmieri iz Rome dok je zadnjih dana prelaznog roka propao transfer Edina Džeke koji bi pretstavljao ogromnu konkurenciju Alvaru Morati. Klub je napustio Michy Batshuayi koji je posuđen Dortmundu koji će kako sada stvari stoje u potpunosti otkupiti njegov ugovor.

Nevjerovatan transfer

Sa prodajom Pierra-Emerick Aubameyanga u Arsenal u Borussiji iz Dortmunda zadovoljno trljaju ruke. Za njega su dobili čak 64 milijuna eura, a sada su sav novac spreman dati za Michy Batshuaya koji trenutno nastupa za njih kao posuđen igrač Chelseaja.

Tri utakmice, pet golova. To je učinak napadača Borussie iz Dortmunda, Michya Batshuayia, kojeg su Nijemci doveli kao zamjenu za Pierre-Emerick Aubameyanga na posudbu iz Chelseaja. Mnogi su bili skeptični kada je u bio u pitanju Belgijanac a mnogi su čak vjerovali da će u Bundesligi doživjeti potpuni fijasko.

>> Michy Batshuayi poslao poruku za Antonio Contea nakon što je postigao dva gola za Dortmund

No pogriješili su. Batshuayi je odmah impresionirao navijače Borussie iz Dortmunda koji, naravno, sada žele da Borussia u potpunosti otkupi njegov ugovor iz Engleske. Bild izvještava da u klubu ozbiljno razmišljaju o ovoj opciji i čak su spremni potrošiti sav prihod koji su dobili od prodaje Aubameyanga, koja je iznosila 64 miliona eura.

[su_bonus]

Batshuayi je prošle godine potpisao ugovor s Chelseajom do 2021. godine, ali vlasnik kluba Roman Abramovich za sada ne razmišlja o njegovoj prodaji jer ne želi da se ponovi “slučaj Lukaku” koji je praktični otjeran sa Stamford Bridgea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!