NaslovnicaVijestiJE LI OVO RAZMAŽENOST: Nevjerovatan zahtjev Neymara!

JE LI OVO RAZMAŽENOST: Nevjerovatan zahtjev Neymara!

Neymar je ovog ljeta prešao iz Barcelone u PSG – za rekordnih 222 miliona eura. Kakvo tvrdi izvor PSG-a zahtjev Neymara je šokirao upravu kluba.

zahtjev Neymara

Kako prenosi izvor čini se da je Neymaru udarila slava u glavu, jer kako pišu on upravi kluba iznosi nevjerovatne zahtjeve. Ovog puta Brazilac Neymar je od kluba zatražio da bira na kojim će utakmicama igrati, a koje će propustiti.

Nema potrebe da igram u svakoj utakmici – smatra Neymar. Brazilac želi da nastupa samo u utakmicama koje su bitne za PSG.

“On želi imati privilegiju u momčadi. Neymar hoće da donosi odluku u kojim utakmicama će igrati, te da to ne čini trener PSG-a Emery”, potvrdio je izvor blizak PSG-u. Nevjerovatno.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako pišu Brazilac nije zadovoljan kako momčad vodi trener Emery, te mu je to otvoreno rekao, a nije zadovoljan ni sa svojim saigračem Edinsonom Cavanijem, te se upravi klubu požalio na njih dvojicu, jer smatra kako Cavani ima privilegiju kod trenera PSG-a.

U posljednje vrijeme dosta se pričalo o njegovom odlasku iz PSG-a, jer se nije slagao sa trenerom, Neymar je najavio velike stvari kako u reprezentaciji, tako i u klubu.

“Hoću da osvojim Ligu prvaka sa PSG-om, a onda da dođem do zlata na Svjetskom prvenstvu. To su moji najveći snovi, a nakon to, možda se i oženim”, rekao je Neymar.

Dosta se pričalo da će Neymar otići iz PSG, ali se on nije složio s tim, pa je iskoristio priliku da demantuje sve špekulacije o napuštanju PSG-a.

“Ovo je predivan grad, ovdje su me svi divno primili, stvarno sam sretan što sam ovdje. Ne želim napustiti PSG”, tvrdi Brazilac Neymar!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!